Loading...

Z-health Styrke

 

På Z-Health STYRKE kombineres ”cutting-edge” træning af hjernen og nervesystemet med ”god gammeldags” styrketræning. Hvorfor? Fordi hjernen styrer din styrke, smidighed og dine smerter! Vi træner styrke i hele kroppen med redskaber som TRX, Kettlebells og egen kropsvægt. Og nervesystemet trænes via smidigheds-, syns- og balanceøvelser. Kort sagt - en fuldendt træning af muskler, hjerne og nervesystem. Forvent at blive presset "på den gode måde". Med max. 4 andre deltagere på holdet er du sikret enestående resultater gennem tæt supervision og høj kvalitet i din træning. Holdet er for ALLE - vi tager udgangspunkt i din nuværende form og bygger op derfra!

 

Hvor: fys-focus Strandvejen 294 A, 3070 Snekkersten. 

Hvornår: Tirsdage kl 8.15 - 9.25. Træningen starter 8/1 og sidste træningsgang er 25/6. Der er ingen træning i skolernes ferier samt tirsdag 4/6. Der er 1 ledig plads på holdet.

Torsdage kl 16.45 - 17.55. Træningen starter 10/1 og slutter 28/3. Der er ingen træning i skolernes ferier. Holdet er fuldt booket.

Hvem: Pernille Springer - fysioterapeut, personlig træner og Z-health Mastertrainer.

 

Det får du på fys-focus' små hold 

   

 

  

Pris = 4400 kr. Betal på én gang eller i 2 rater á 2210 kr. Der er 1 ledig plads på holdet - kontakt pernille@fys-focus.dk for aftale om gratis prøvetræning.

   

           

Hold deltagerne udtaler........

 

  • Jeg er fuldt ud tilfreds; små hold, fed opvarmning, styrketræning tilrettelagt efter min formåen og god musik.
  • Pernille er meget vidende og fagligt dygtig, grundig, engageret, møder folk hvor de er og bygger derfra i det rigtige tempo. Overall excellent.  
  • Godt koncept, hvor jeg lærer at gøre øvelserne rigtigt.

 

 

Få en smagsprøve på Z-health Styrke her:

  

  

 

  

 

Vil du have besked om fremtidige Z-health Styrke Hold?

 

Navn:
E-mail: