Loading...

 

Pernille Springer 

Fysioterapeut & Personlig Træner

 

Min mission som fysioterapeut og personlig træner er at frigøre og udvikle dit fulde potentiale, så du oplever 100 % frihed til at bevæge dig og bruge livet – det væres sig privat, i arbejde, idræt og fritid.

 

Jeg tager udgangspunkt i din organisme som en helhed, hvor nervesystemet er ”dirigenten”. Udfra undersøgelser af bl.a. bevægeligheden i dine led, dit syn, balancen, din muskelfunktion samt din kost- og livsstil, får jeg et indtryk af, hvordan din krop fungerer og hvordan ”dirigenten” klarer at få din krops forskellige dele til at spille sammen. Udfra en vurdering af dine ressourcer og i samarbejde med dig udvælges den mest effektive behandling - med stor respekt for, at hver ny klient er unik og kræver et helt unikt forløb.

 

De manuelle teknikker jeg benytter tager alle udgangspunkt i påvirkning af nervesystemet, således at musklernes funktion optimeres, leddenes bevægelighed øges og smerte og ømhed mindskes. Træningsterapien tager udgangspunkt i synstræning, balancetræning, bevægelighedsøvelser, stabilitetesøvelser og styrketræning. Ved behov fokuserer vi også på kost og din øvrige livsstil.

 

Målsætningen er 100 % individuelt tilpassede, intelligent designede øvelser, således at du bruger din træningstid så effektivt og optimalt som muligt, og dermed når dit mål - samtidigt med, at du har det sjovt og udfordres!

 

  • Proffesionsbachelor i fysioterapi – 2003
  • Personlig træner, 2001 samt underviser på personlig træner uddannelser siden 2007.
  • Z-health Mastertrainer & R, I, S, T-phase coach (Z-health: bevægeøvelser der optimerer performance og mindsker smerter) www.zhealthperformance.com
  • Kost- og livsstils coach, level 1 ved C.H.E.K.-Institute - chekinstitute.com 

 

 

 

  

 

Pernille Springer er fysiopterapeut hos fys-focus.dk