Loading...

Fysioterapi hos Pernille

 

Hos os møder du en fysioterapeut, der har blik for "hele dig".

 

Før vi mødes til første konsultation, udfylder du et 14 siders spørgeskema (tager ca. 30 min.).

 

Efter en systematisk gennemgang af skemaet, din historie og dine problematikker udføres en grundig undersøgelse, når vi mødes første gang.

 

Undersøgelsen indeholder én eller flere elementer:

 

  • Undersøgelse af led, muskler, nerver og bindevæv
  • Undersøgelse af vigtige sanser som syn, balance og ledsans
  • Undersøgelse af andre kropsfunktioner som blodtryk, puls, fordøjelse mv.

 

På baggrund af undersøgelsens resultater lægger vi en fælles plan for, hvilke tiltag der skal til for at nå dine mål og genvinde din kropslige frihed.

 

Vores fysioterapeutiske behandling er stærkt inspireret af Z-Health, hvorfor en stor del af behandlingen sigter mod, at lære dig at bevæge dig effektivt.

 

Forvent derfor, at fysioterapeuten behandler dig i den stilling, hvor du oplever dine smerter / begrænsninger. Du lærer derefter små, dynamiske øvelser af et par minutters varighed, der ændrer din måde at bevæge dig på, så dine smerter og begrænsninger mindskes.

 

Et typisk behandlings- / træningsforløb hos fys-focus strækker sig over 3 - 12 konsultationer (afhængig af sværhedsgarden af dine problemer).

 

 

Pris for 1. konsultation (50 min) / behandling (50 min) = 850 kr.

 

 

 

 

Skulderbehandling

 

 

Klienterne siger

"Jeg havde forbedret mine tal så meget, at min knogleskørhed-behandler ikke kunne finde en forklaring på, hvad der var sket. Jeg tror på, at forklaringen ligger i motionen. Det er den eneste væsentlige ændring i den periode, og jeg forsætter derfor træningen sammen med Pernille. Ud over at mine knogler åbenbart reager godt og mine problemer med knæet er helt væk, har jeg også fået en pænere krop og en glæde ved at gøre noget for mig selv."

Bettina 52 år. Læs mere om Bettinas historie og træning for knogleskørhed HER.

 

 

"For mig er Fys-Focus min forsikring for at mine anstrengelser i træningslokalet og hjemme på stuegulvet bruges der, hvor min krop får mest gavn af det!"

Lise 43 år.

 

 

"En time med Pernille, det bliver jeg altid lidt gladere (og sundere?) af og går hjem med lyst til rigtigt at "give den gas" med mit eget, nye træningsprogram." 

Karin 47 år.