Loading...

 

Handelsbetingelser

 

Fysioterapi & Personlig Fysioterapeutisk Træning

 

Booking

Booking og betaling foregår online.

 

Aflysning af tid

Du kan ændre eller aflyse din tid frem til 24 timer før vores aftale. Aflyser du senere end 24 timer før faktureres ful pris for behandlingen. Ved akut opstået sygdom kan der meldes afbud før kl 07 på behandlingsdagen ved at lægge en besked på Pernille telefonsvarer (tlf: 61330653) eller ved at sende en SMS til samme tlf.nr. (så faktureres den aftalte behandling ikke).

 

 

Holdtræning

 

Tilmelding

Tilmelding og betaling foregår on-line. Du kan læse nærmere om de enkelte hold, ved at klikke på holdets navn i uge-planen eller ved at klikke på holdet under menu-punktet "Holdtræning". I bunden af timebeskrivelsen finder du en grøn tilmeldings-knap. Efter du har indtastet navn og mail-addresse, samt betalt, modtager du en ”Tak for din tilmelding”-mail som kvittering på din indbetaling. Husk i den forbindelse, at indtaste din korrekte mail-addresse.

Træning

Træningen sker på eget ansvar. Hvis du er fraværende en træningsgang, har du mulighed for ”erstatningstræning” i det omfang, at der er plads på klinikkens øvrige hold. Yderligere information om dette gives ved holdstart. Træningsgange kan ikke overdrages til andre og kan ikke overføres til næste træningsperiode.

Refusion

Har du tilmeldt og betalt for et hold/flere hold, er dette bindende og pengene refunderes derfor ikke. Såfremt et hold ikke oprettes, vil dit tilgodehavende blive refunderet automatisk og indsat på din konto inden holdets start-dato.